Jul 19, 2010

Korang ada pengalaman macam nih?

at 7:50 AM
Hye Semua~~

Situasi :: Nak g opis/dating atau mana-mana...
Actors ::  Person 1 and Person 2
Person 1 :: Si dia :: Berpakaian Kemas
Person 2 :: Si lagi sorang :: Make-up cam biasa...Agak tebal...aha..

Sinopsis ::

kalau si dia menegur macam nih...

"sayang, foundation you tak rata la kat sini" ... (sambil si dia tolong meratakan foundation)

wahhhhhhhhh.....so concern....so sweet....

peristiwa tersebut membuatkan Si lagi sorang tros tersenyum sorang-sorang..

hihi..

Kesimpulan ::

1. Si dia sangat menyayangi si lagi sorang, takkan membiarkan si lagi sorang comot...

2. Si lagi sorang tak pandai make-up sangat, tapi si lagi sorang tak kisah sebab si dia akan tolong ratakan make-up si lagi sorang..ahaks....




Soal Selidik ::

1. Korang ada pengalaman macam ni tak???
2. Atau ada pengalaman ala-ala macam nih??

~ Sweet Monday Morning ~

6 comments:

fadhilah on July 19, 2010 at 8:45 AM said...

hahaha tadek kot. tp aku nk ckp, ko make up jgn kelam kabut sgt, nasib baek ade org nk tolong ratakan. :D

3.z.z.3 on July 19, 2010 at 9:39 AM said...

kelam kabut pun aku tak kisah sebab ada cik abang yang jaga aku...ehehehe

Anonymous said...

alah alah alah.....yer lah tu...akak pun ade boleh tolong ratakan kan kan aiza kan...ermm alhamdulillah

Lia Akma on July 19, 2010 at 4:04 PM said...

biasa la tuh..aksi manja org bercinta la katakan...hehehe

fndrocka on July 28, 2010 at 3:08 PM said...

masa aku kecik2 dulu..mak aku tolong ratakan bedak kat muka

Cik Qemm on August 10, 2010 at 2:01 PM said...

tade2 sebab saye tak makeup tebal mcm ze :)

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei