Feb 6, 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)

at 2:09 PM
haaa...ni contest kedua yang aku join...
contest dari Aisumi

Syarat-Syarat nak join contest:
  1. korang adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
  2. gambar yg digunakan mesti gambar sendiri (GAMBAR ORG LAIN AISUMI XBAGI)
  3. letak banner cam kat atas dalam entry dan jugak sidebar

Cara-Cara Nak join:
  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's) ~ok..dah!!
  • Letak banner di atas di sidebar dan entry ~ok..dah jugak!!
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 je tau) ~ dahhh!!
kalo boleh non edited pice yer
  • Jgn lupe tinggalkan comment link entry penyertaan kat blog aisumi...

2 Pemenang bertuah aje yang dapat hadiah ni!!!
Tarikh tutup 7 Feb 2010.. (esokkk!!!)


Ok...ni gambar aku n Mrezz...saje happy2 join contest....
ermmm..ok ke gambar nih???

xde edit ape2 pun tau...

agak2, kriteria camne yang akan jadik pemenang ek...
hadiah tee's tu mmg best...
sape la agaknya yang dapat ek...
ehhehee...
rajin la sumi wat contest2 ni...
anyway...nak foolow aisumi xleh la plak...sbb xde sidebar utk follow...huhu..

~the end~
(nak g dating..tata!!)

5 comments:

amen on February 6, 2010 at 3:15 PM said...

Wah menarik juge, aku pun join,
oo ada lagi best hadiah mnarik kat blog nih > seniaku

ada 3 pemenang dan tk menang pun ada reward die.. hehe ak tgah survey lgi nie kontest

☺[ai][sUmi]☺Chan on February 6, 2010 at 5:10 PM said...

yiey.. thanks join contest sumi.. nice pice.. tp tetamu jemputan yg jadik judges.. hihi.. nk follow blog sumi.. g kat sini

www.quirkybutterfly.blogspot.com

adnil linda on February 7, 2010 at 1:24 AM said...

cute la pic tu...shuke...shuke...shuke...

3.z.z.3 on February 7, 2010 at 11:00 AM said...

haaa...cute ke?tu gambar gedik...ekekekke..

joegrimjow on February 20, 2010 at 3:00 AM said...

jom join contest
heee
ada masa lagi ni

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei