Apr 19, 2009

@ THE MINES

at 9:50 AM
Cerita Dari Aku

@ The Mines, Serdang

My Main Target Here..
Choclate Blanded (ala2 Bon Cup)
Ade bnyk perisa lain. tapi aku suke perisa choclate, mocha, n yang seumpama dengan nya.
Price : RM3.00
Kedai nye terletak kat SPICE of MALAYSIA (food court kat Mines)
masuk je pintu food court, kedai dia kat seblah kiri.
huhu...

Ni plak Fav MrEzz..
Auntie Anne's Pretzel
Caramel Almond
with caramel dip of coz
RM4.40
**mmg saje snap pretzel yang dah abis, nnt ade yg keliur plak..(MrEzz yg keliur nnt)


Ni Pemandangan dari tepi kedai pretzel makcik anne..
kedai dia kat tepi sungai..huhu..


ni pemandangan dalam mines...


ni dari tepi sungai dalam mines...
kalau saje2 nak merasa naik bot pusing mines, RM9..g kat Ground Floor ye


ni plak kat tepi mines
tempat bg ikan makan
gambar ikan bnyk2 lupa nak snap..
huhu..


setakat ni je...daa..

1 comments:

Cinta hazanis on December 30, 2012 at 2:13 AM said...

yeah! dah samapi.:)

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei