Aug 22, 2016

Rumah Untuk Disewa - Taman Bukit Permai 2, Ampang, Kuala Lumpur (Nov 2016)

at 12:00 AM 0 comments
Rumah Untuk Disewa
Masuk pada November 2016!!


Saya ada rumah untuk disewa..

Taman Bukit Permai, Ampang, KL (kadang-kadang orang panggil Little Genting)

Rumah Teres 2 tingkat

1200 square feet

3 bilik 

3 bilik air

Kawasan aman dan berkabus di waktu pagi.

Berdekatan surau

Lampu (Full) + 1 unit kipas siling + 2 unit aircond

Unfurnish

Bil air dan elektrik percuma bagi penggunaan kurang daripada 20m3 / 20kwatt (Tertakluk kepada Kerajaan yang memerintah)

Tempoh sewa up to 4 tahun

Melayu / islam diutamakan

RM1300 sebulan 

Berminat, sms 012 339 1004 (aiza) / 012 226 1244 (ezzuan)

Setakat ini, rumah sedang disewa sehingga bulan oktober 2016, kemasukan seterusnya, selepas/pada bulan November 2016

Deposit 2 bulan (RM2600) + Deposit air dan elektrik (RM200)

Lokasi: 







Taman Bukit Permai 2 @ Little Genting (sempadan KL-Selangor)
(GPS : 3.106374,101.759747)

Rumah Teres 2 tingkat
60' x 20'
3 bilik tidur
3 bilik air
Lampu + kipas + 2 unit aircond (Hall & Master Bedroom)

Unfurnish

Hall

Bedroom 3

Bedroom 2

Bedroom 1 (Master)

Layak terima:
Bil air percuma bagi penggunaan kurang daripada 20m3
Bil elektrik percuma bagi penggunaan kurang daripada 20kwatt
(tertakluk kepada Kerajaan yang memerintah)

Easy access to
- MRR 2 ( 3 minit )
- Terminal Bas TBS ( 10 minit)
- KLCC ( 15 minit )
- Tol Gombak ( 20 minit )
- Tol Sg. Besi ( 20 minit)
- Tol Jalan Duta ( 30 minit )
- Putrajaya ( 35 minit )

Kompleks membeli-belah berhampiran
- Tesco Extra Cheras ( 5 minit )
- Leisure mall ( 8 minit )
- Viva Home ( 8 minit )
- Tesco Ampang ( 10 minit )
- Giant ( 10 minit )
- Down Town Cheras ( 10 minit )

Kemudahan asas lain
- Surau ( 1 minit )
- Masjid ( 3 minit )
- Bank Maybank, PB, HL dll ( 5 minit )
- Sekolah Menengah Taman Seraya ( 5 minit )
- Sekolah Kebangssan Taman Bukit Teratai ( 5 minit )
- Pantai Cheras Medical Centre ( 8 minit )
- HUKM ( 10 minit )
- Hospital Ampang ( 10 minit )

Tempoh sewa up to 4 tahun
Islam / Melayu diutamakan

KADAR SEWA
RM1300 sebulan
Deposit 2 bulan + Utiliti Depo RM200 = RM2800.00

KEMASUKAN NOVEMBER 2016!!!


Berminat call/sms
012 339 1004 (aiza)
012 226 1244 (ezzuan)

Peta Lokasi




Aug 14, 2016

dUCkscarves - new jersey is coming !!!!

at 12:29 AM 0 comments
Hye Semua~~

This week they will release new color for jersey material. Look sooooo yummy !!!



But, I think I have to puasa from buying dUCk for maybe 2 months. Why? Because of dUCK x Bowerhous edition !!! It cost me 1200MYR. Me fainted. Haha. Duck group invited me to their launch event for duck x bowerhous. Yeahh. And of course i want to get all colours at the event !!!

"Ehh.. Jangan duduk meja ni.. Ni meja vip. Pegi duduk luar"

at 12:18 AM 0 comments
Hye Semua~~

Hah. Nampak tajuk tu. Amboi makcikkkk. Belagak sungguh ye.
Sampai hati buat kami rombongan pihak perempuan macam ni ye.
Xpe. Xpe makcik. Kami duduk la luar ye. Kalo dok dalam nnt menyemak pulak kan.

Sekian alkisah mak pengantin lelaki tak bagi kami yang muda-muda dari rombongan pengantin perempuan duduk table dalam. Iyo lahhhh. Lantak la makcik ai. Kami datang bagi support pada pengantin perempuan kat luar je la ye.

Hah. Pengajarannya, layan lah tetamu anda sebaik mungkin. Kalau dah jadi kes tetamu sakit hati, kecik hati, haaa. Esok-esok jawab la yoooo. Baik kami pi makan mekdi ke. Kepci ke. Sonang hati.

Sekian drama hari ini. 

Apr 26, 2016

DUCKSCARVES Mother's Day Limited Edition - Scarf & Twilly

at 10:28 AM 0 comments
Fuhhhhhhhhh..#duckbattle kali ni sangat lancar.. takde 505 kaa..404 kaaa..magenta magento kaaaa... terbaek la abam IT FashionValet.com...

Untuk warna pink, sold out dalam 3 minit...

Untuk warna biru bertahan dalam masa 15 minit....

Tahniah kepada yang dapat beli..

Ramai juga para suami yang berusaha untuk dapatkan Edisi Terhad DUCKSCARVES Sempana Hari Ibu ni.

Harga FV adalah RM300.. dan ada yang sanggup bayar RM350 untuk dapatkan scarf + twilly ni... biasanya price LE (Limited Edition) ni RM220, tapi kali ni mahal sebab ada twilly dan bos twilly...

Dan kebanyakkan Personal Shopper atau Reseller jual RM360 and above.. Yang mencecah RM400 pun ada ok...

FASHIONVALET.COM | dUCK

Haa... nampak tak, dah sold out pun...

DUCKSCARVES ni memang orang kata mahal. Tapi untuk mereka yang minat memang kata berbaloi.. Qualiti kain, hem, packaging dia memang terbaek.... dan free shipping kalau beli dari website FashionValet.com.

Packaging DUCKSCARVES ni memang sangat-sangat sesuai nak dijadikan hadiah...memang cantik.. dengan hardbox dan rebennye... Pernah sekali bagi hadiah pada member pejabat yang bertukar, menjerit-jerit dan melompat dia bila dapat DUCKSCARVES....

Jom intai sat design baru Sempena Hari Ibu - LIMITED EDITION...

Ada yang kata macam budak-budak, tak sesuai untuk bagi pada ibu yang dah berusia, tak sesuai bawak pi majlis la, tak sesuai pakai pi pejabat la, tapi edisi kali ni SOLD OUT jugakkk okehhhhh... Tak pernah LE tak abesssss...















 
 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei