Apr 26, 2016

DUCKSCARVES Mother's Day Limited Edition - Scarf & Twilly

at 10:28 AM
Fuhhhhhhhhh..#duckbattle kali ni sangat lancar.. takde 505 kaa..404 kaaa..magenta magento kaaaa... terbaek la abam IT FashionValet.com...

Untuk warna pink, sold out dalam 3 minit...

Untuk warna biru bertahan dalam masa 15 minit....

Tahniah kepada yang dapat beli..

Ramai juga para suami yang berusaha untuk dapatkan Edisi Terhad DUCKSCARVES Sempana Hari Ibu ni.

Harga FV adalah RM300.. dan ada yang sanggup bayar RM350 untuk dapatkan scarf + twilly ni... biasanya price LE (Limited Edition) ni RM220, tapi kali ni mahal sebab ada twilly dan bos twilly...

Dan kebanyakkan Personal Shopper atau Reseller jual RM360 and above.. Yang mencecah RM400 pun ada ok...

FASHIONVALET.COM | dUCK

Haa... nampak tak, dah sold out pun...

DUCKSCARVES ni memang orang kata mahal. Tapi untuk mereka yang minat memang kata berbaloi.. Qualiti kain, hem, packaging dia memang terbaek.... dan free shipping kalau beli dari website FashionValet.com.

Packaging DUCKSCARVES ni memang sangat-sangat sesuai nak dijadikan hadiah...memang cantik.. dengan hardbox dan rebennye... Pernah sekali bagi hadiah pada member pejabat yang bertukar, menjerit-jerit dan melompat dia bila dapat DUCKSCARVES....

Jom intai sat design baru Sempena Hari Ibu - LIMITED EDITION...

Ada yang kata macam budak-budak, tak sesuai untuk bagi pada ibu yang dah berusia, tak sesuai bawak pi majlis la, tak sesuai pakai pi pejabat la, tapi edisi kali ni SOLD OUT jugakkk okehhhhh... Tak pernah LE tak abesssss...















 

0 comments: