Oct 31, 2014

DiGi Malaysia Kini Membawakan iPhone 6 / 6+

at 3:22 PM
Wow...lambatnya iPhone 6 masuk pasaran Malaysia.

Macam agak ramai jugak dah tayang iPhone 6/6+ yang dibeli dari luar.

Ok takpe..mari kita bersabar tunggu berita dari Digi, Maxis n Maybe Celcom.

Mak aih.. nak loading web DiGi punya lah payah!!!


Ok teruskan usaha ye rakan-rakan... haha.. tapi golongan macam Pensel ni memang tengok je la.

Buat masa ni tak de perancangan lagi untuk beli HP baru ye. Masih setia dengan Note 3 ye..

Oh...dengarnya... Note 4 lagi mahal dari iPhone 6.. !! hoho... tunggu la Note 6 pulak...haha....

Ini Choices yang ada if beli dari DiGi..

Pilihan Pakej Postpaid
iDiGi 50
iDiGi 78
iDiGi 108
iDiGi 148
iDiGi 238


16GB? 64GB? 128GB?

seharusnya lagi tinggi GB haruslah lagi mahal ye dak...

contoh if amik iDiGi 50...
...16GB device price RM2,165
...64GB device price RM2,500
...128GB device price RM2,835


Aku suke Space Grey!! haha...

Gold / Silver / Space Grey



 
with iDigi 50
RM2,215

 
with iDiGi 148
RM2,165 

 with iDiGi 78
RM2,165

 with iDiGi 108
RM2,165

 with iDiGi 238
RM2,165

Kalau diperhatikan, iDiGi 78, 108, 148 dan 238 kena bayar RM2,165.00

bezanya pada monthly plan dan device price.

if mampu, boleh la ambil pakej postpaid yang tinggi sikit.



Buatlah pilihan terbaik demi masa depan kewangan anda.. keh...keh....keh....



1 comments:

IBU PUSPITA on May 31, 2015 at 8:28 PM said...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei