Jun 28, 2013

at 5:28 PM 0 comments
Hye Semua~~

Terasa macam lama sangat tak singgah sini.

Hurm....sekarang ni, banyak la berlaku perubahan. terutama sekali kat pejabat.

Bos aku naik pangkat, so kami akan dapat bos baru. Isnin ni dia start masuk pejabat.

Banyak cerita yang tak berapa best aku dengan pasal bos yang baru ni.

Ada info kata, dia tak suka orang bawahan, dia cuma akan bergaul dengan boses jek. Hurm.

Dan pulak tu, dia berpangkat Dat**. Lagi la akan menambahkan gap antara kami si macai dengan bos. 

Dengar kata jugak dia ni strict. Memang la kitorang ni suka huha-huha, tapi bila time keje, kitorang buat keje. 

Hurm, ntah la, semoga kami yang dapat merubah bos. HIHI... Jangan nanti situasi keje dah tak best, makin la kami semua tak semangat nak bekerja.

Semua ini adalah roda-roda hidup, Tuhanku Ya Allah telah menentukan semua perjalanan kami dengan paling sempurna. :)

credit to: Google Search

Jun 11, 2013

Landscape

at 1:03 PM 0 comments

Go green

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei