Dec 15, 2012

Baby Ayra pandai tepuk tangan

at 2:08 AM 1 comments
Semalam MamaAyra balik kerja lambat.

Lebih kurang pukul 11 malam baru sampai rumah.

Masa sampai rumah, nanny dan uncle Ayra tengah nyakat Ayra. Dia baru bangun. Mak kata Ayra tidur dari 7pm - 10pm. Fuhhh...

So bila bangun tengah malam, haruslah bagi makan sebab Ayra tak makan malam lagi kan.

Masa main cak cak dengan Ayra, tetiba dia tepuk tangan.... Huwaaaaaa... (Tapi tak de bunyi pun) huhuhuhu... Berkali kali jugak la Ayra tepuk tangan... Bijak anak mama...

Baru semalam je mama baca kat magazine Pa&Ma (masa hantar paper kat pejabat orang lain - punca dan penyebab balik lewat.) perkembangan baby 7 bulan, da pandai tepuk tangan. yeayyy...tetiba bangga dengan Ayra walapun tepuk tak de bunyi kan...hihiihh

Kesimpulannya, Ayra pandai tepuk tangan pada usia 7 bulan 1 minggu.. (ok..mama bangga)

Baby Ayra @ Genting Highland

at 1:15 AM 0 comments


Baby Ayra @ Genting Highland

at 1:13 AM 0 comments
Hari ni Ayra first time naik Genting Highland.

Cuaca Genting Highland hari ni ter............sangatlah sejuk!!

Nasib baik hari tu mama saje belikan Ayra Sweater dan Topi Brand Timberland ni kat Web MySale...

Ada juga gunanya. Bagus jugak la sweater ni, dapat melindungi anakku daripada kesejukan melampau. Chewah!!

Tu je nak show off sket..blah la. Hihihihihihihiiiiiiiiiii...

p/s: minggu depan kita berangkat pi Penang plak ye Ayra !!!

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei