Aug 3, 2012

Tudung Fareeda?

at 4:24 PM
Hye Semua~~

Dulu mula-mula memang tak minat tudung layer-layer macam tudung Fareeda...

Pernah sekali lalu depan butik Fareeda kat the Mall, sempat jeling-jeling harga...

Gulpp...mahal kot....Almost RM200.00.. WTP (what the price ye!!!)

Apa tudung macam tu mahal gila.... Apa yang mahalnya ntah lah...

Tu fikiran dan pandangan tahun lepas (2011)...

Semalam dok kelat-kelat nak tido, dok usha-usha Facebook sat..

Tetiba nampak ada sorang member ni Like FB Fareeda...

Aku pun TERklik la jugak FB Fareeda...

Saje la buka album gambar Fareeda...

Pastu nampak gambar ni,


wahhhhhhhh...

ni warna tema raya tahun ni....susah btol nak cari warna ni..

ikut hati, nak juga beli tudung Fareeda ni...

tapi bile fikir banyak kali, tudung lagi mahal daripada baju...ape hal kan....

last-last beli tudung kat AALIA jek...huhuhuhuu.....xsampai RM100 pun....

sebabnye, bile search kat website Fareeda, lecehlah cara penjagaan tudung Fareeda...


aku ni dah la pemalas nak g dobi bagai...

huhu...

so sape-sape yang nak berkenalan dengan tudung Fareeda, leh la singgap website Fareeda...

da~~~

(masih belum terpengaruh dengan Fareeda)

2 comments:

Anonymous said...

kalau di hospital, nurse or doc suggest tidur meniarap..

Lina Chan on September 23, 2012 at 2:50 AM said...

Tak semua tudung fareeda kena dry clean :) saya baru berjinak dengan fareeda. Ada 8 helai je. Sehelai tu terbeli yg kena dry clean. Alolo..

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei