Jan 30, 2012

LAMA DAH!!

at 9:37 AM
Hye Semua~~

ERM...SEGAN PLAK NAK MEMBLOGKAN DIRI...DAH LAME TINGGALKAN BLOG NI..HIHI...TEROK BETOL....

Erm......firstly....
nak kasi ucapan TAHNIAH kat En.Asben yang telah melepasi semua stage untuk jadi status TETAP.. alhamdulillah...syukur... boleh cakap ni rezeki anak dalam perut....TAHNIAH darling....

yang kedua...erm..masa dok memblogkan...teringat kat Achik = IZLIN IDRIS (kedua dari kiri)....
apa la kisah dia kat tempat keje baru agaknya kan..
huhu...
time ni....24 Jun 2011...erm...setengah tahun yang lalu...sedeynye...
sekarang ni, da tak ramai geng-geng yang best...
kalau dalam gambar bawah ni je, 4 orang xde kat BPP dah...
Tunggu Hajar masuk balik je....cepat abeskan cuti bersalin ek..jgn sambung lame-lame..
Nanti Kaksu, Tiong n Agus bosan...


Tu je lah stakat ni....

Lastly...
Kepada Fiz Fza (bukan Fiz Perus ye):

Welcome to KL...
Semoga menjadi warga KL yang penyayang...
Nanti leh lepak reramai....
Gambar masa Fad Kahwin :)
(Fad - Sila update blog!!)

1 comments:

fz@ on January 30, 2012 at 11:39 AM said...

mekacih..pasni korg xleh tglkn aku..kikikiki.. :D

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei