Mar 30, 2011

CONFIRM PROCCED TO PRINTING

at 8:40 AM
Hye Semua~~

yeay..yeay...kad dah siap printed

tapi...adoi.....lupa nak masukkan GPS Coordinate kat dalam peta...harap-harap peta tu mudah difahami...

uhuhu...

...banner plak in progress....semalam dah bagi ayat keramat kat AYU (manusia yang design kad n banner kami) iaitu

CONFIRM PROCCED TO PRINTING 

huhu...


agak excited untuk ambil kad-kad tu nanti..

lepas dah ambil kad, bukan leh tros edar, kena print senarai nama, nak tambah reben kad, nak kena gam, ingat balik senarai nama, dan lagi, dan lagi.....ada yang tertinggal ke tak? ermm..harap-harap tak ada yang tercicir dari list.. tapi kalau yang sengaja blacklist tu memang dah ada..hehhee...jahat kan....

 erm....finally....wishing all of us have a great experience day....love ya....

4 comments:

fadhilah on March 30, 2011 at 9:01 AM said...

cepat2 kasi aku org 1st!

Pensil Tajam on March 30, 2011 at 9:17 AM said...

hehhehehhee.....semua orang jadik orang 1st...jangan risau...ekekke...tapi kena tggu ko bagi kad dulu...

Zura on March 30, 2011 at 10:32 AM said...

kad..??kad ape tue...

Pensil Tajam on March 31, 2011 at 7:52 AM said...

Zura: Kad Kawen...ehehhehehhe

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei