Jul 6, 2010

Guna Office yang mana?

at 9:36 AM
Hye Semua~~

PC aku kat Opis ni tak pakai Micrsoft Office... Aku pakai Kingsoft Office 2009.
Pas2 aku ada gak install Open Office...and jugak aku install Microsoft Office 2003 baru-baru nih...

Kadang-kadang bile guna PC orang lain, pakai Microsoft Office yang baru tu 2009 ke 2010 ntah....yang format pelik tu....

Tapi aku paling suke guna Kingsoft Office 2009... sebab cam simple and senang..mungkin sebab dah biasa kot...

Kingsoft Office 2009 ni bleh baca format Ms.Office 2003 n 2009... kalau word xde masalah la.. tapi kalau Ms.Power Point tu abis lari formanye, tapi still bleh bukak la.

Korang plak camne? selesa pakai Office yang mana satu??

3 comments:

faiz on July 6, 2010 at 9:48 AM said...

microsoft Office 2007, 2010..sng je nk guna..2010 kalu reti guna act dier lebih user friendly..at least pada aku la..

3.z.z.3 on July 6, 2010 at 9:53 AM said...

tapi nak kena blaja dulu ek..nanti lame2 mesti senang kan....tgk pun cam lg senang dari 2003...

Anonymous said...

suke kingsoft

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei