May 25, 2010

TAK ADE IDEA, TAK ADE LA ENTRY.. YE KE?

at 2:21 PM
....wah...dah lame tak update blog..hari-hari buka, usha-usha, tapi tak de mood nak post entry...tak tau nape....tengah malas sangat kot...last entry nye pun dalam 2/3 minggu lepas...ehehhee....nape malas nak update/post entry??

mungkin sebab:

1. ...rasa cam tak de sape nak tau kot, sebab entry asyik tulis pasal diri sendiri;

2. ...memang dah tak ade idea sangat...tak de perkara menarik yang nak diketengahkan;

3. ...tak ade mood la kot; atau

4. ...tak ade masa yang cukup untuk wat entry lebih menarik, yang mungkin boleh tarik perhatian pembaca-pembaca...bile dah sendiri tau entry tu tak menarik, tak cukup masa nak touch up, so cam..

"malas la nak wat, bukan ade sape nak baca pun"


..huhu..

erm...ntah la....ape yang aku leh fikir setakat ni, bile tak de idea, tak ade mood, memang tak ade la entry nye... kalau dah tak de idea sangat, tapi nak jugak post entry, haa...ni la...jadi macam entry yang korang tengah baca ni la.. tu pun kalau ade yang nak baca...eheheh...

kesimpulannya, idea dan content entry memainkan peranan yang amat penting dalam menghidupkan dunia blogging ni...


wondering: mencandat sotong dalam Bahasa Inggeris ape ek??

lagi satu: Blogging dalam BahaSa Malaysia ape plak ek??

Belog ke?? Berbelog ke ek??
hurmmm...

3 comments:

deatH_luVer on May 25, 2010 at 5:24 PM said...

tau takpe..sangat la takde idea neh nak apdet...
tepu otak skang neh..
huhu

Berd on May 25, 2010 at 6:08 PM said...

jangan pikir macam tu.

kita bloggin bukan untuk orang lain. untuk diri kita. kalau orang lain baca itu satu bonus.

kalau orang lain tak baca biar aku baca.

kehkehkeh!

Nadia Dizarch on May 26, 2010 at 7:58 AM said...

Betul cakap berd.
Kita menulis sebab passionate degan penulisan. Kalau orang membaca dan minat itu adalah bonus.
Selagi kita menulis mengikut apa yang kita mahu, idea kita takkan lupus. :)


Nadia-ism: Recipe- Cinnamon Sticky Buns yang Lazat!!

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei