May 26, 2010

"kita punya blog, suke ati kita la nak tulis ape kan"

at 12:47 PM
persoalan seterusnya,

ok...blog ni personal kan,

ala-ala macam hak kita..[berdasarkan T&C la]

"kita punya blog, suke ati kita la nak tulis ape kan"
ok, tapi kena ingat, apa yang kita tulis, kita tanggung sendiri..

betul tak??

so rasanya tak salah kalau kita nak tulis apa pun kalau kita sanggup tanggung akibat dari penulisan kita.

kalau tajuk gempak, tapi entry "kosong", tak salah jugak la kan?

tak ade sapa salah, tak ade sapa betol, pendapat dan cara masing-masing, tapi bahasa kena jaga walaupun ianya hak kita. hidup bermasyarakat, kena jaga jugak hati orang lain kan. takkan asyik orang lain je nak jaga hati kita kan..

betol cakap kawan-kawan, kalau ade orang nak baca entry kita, tu satu bonus, kalau ada orang tinggalkan komen, itu lai lah dah jadi double bonus kan...

thanx kepada kawan-kawan yang sudi membaca dan berniat utk komen.





end of point: tak tahu motif ape aku tulis entry nih...adess..ilang aRah lagi..

8 comments:

::ienafazlyna:: on May 26, 2010 at 1:04 PM said...

a`ah..suka hati kita la nak tulis apa kat blog kita..hehehe

3.z.z.3 on May 26, 2010 at 1:05 PM said...

btol..btol...btol....bukan tulis kat blog orang lain ek...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ on May 26, 2010 at 1:24 PM said...

ha ah..betol tu..kena hati2 jugak walaupon blog sendiri..kadang boleh makan diri sendiri akibat dari penulisan tersebut....(paham ke ape yang sya cakap ni?)

deatH_luVer on May 26, 2010 at 1:24 PM said...

semakin kosong..
tiada idea..
huhu

3.z.z.3 on May 26, 2010 at 1:31 PM said...

mmg kalau xde idea, xtau nak tulis ape ek...btol gak tu....

Zura on May 26, 2010 at 1:51 PM said...

yup...bahasa kena jaga supaya xsinggung mana2 pihak....

HEMY on May 26, 2010 at 3:52 PM said...

blog asalnya weblog...kita log sume benda kita buat diari. so aku tak paham jenis komplen kata org tu syok sendiri tulis sume benda pasal dia..dh nama pn blog

3.z.z.3 on May 26, 2010 at 9:44 PM said...

btol..btoll..btol....tak salah kalau nak cerita pasal diri sendiri kat blog sendiri and ping..kalau org minat, dia akan baca ek, kalau xminat, xyah la baca...

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei