Apr 28, 2010

Lirik Automatik Kat Winamp / Media Player

at 2:03 PM
ok...hari ni nak cerita pasal Lyrics Plugin
Lyrics Plugin is a piece of software tailored for music fans. To put it simply - it is an add-on to view lyrics in WinAmp or Windows Media Player. No more searching for lyrics. Just start listening to your favourite songs and lyrics will be displayed automatically. Oh, and if lyrics is not found, you can add it yourself :)

ok...sape yang suke dengar MP3 n nyanyi2..
ni ade satu software...

untuk Winamp dan Windows Media Player..

korang download ikut player yang korang biasa guna..pastu install..

pas2 nanti bile korang play muzik, automatik akan keluar lirik lagu tu. tapi kena ada sambungan internet la.xyah susah-susah nak search lirik, copy, paste and save..ni dia keluar tros..and kena make sure tajuk lirik dan penyanyi tu btol, rename la camtik-cantik..eheh

tapi jangan lupa utk "enable" lirik utk appear kat player korang ye...

untuk Winamp, nak enable lirik tu korang tekan "Alt+Y"..

untuk media player, cari sendiri ek..ehehhe...

.
.
.
.
.
tetttt
.
.
tengah wat entry ni, tetiba bos masuk bilik, gosip kate boipren aku g makan ngan awek mane ntah...

nak kena ni...

ahhahahahhaa..

(cik abag, saya ada spy tau) - bleh pecaya ke spy yang tu..huhu

.
.
.
ups...iklan la plak..

haa...ni dia link Lyrics Plugin tuh...

try la ye...

(saje nak bgtau walaupun mungkin sume orang dah tau)

ok..

~tata~


pssttt: bos aku mmg suke je wat gosip2 liar...ekekke...saje ngusik...

1 comments:

Nadia Dizarch on May 4, 2010 at 7:10 AM said...

Thank you! :D

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei