Jan 22, 2010

6 Persoalan

at 11:15 AM
1. betul ke ade buaya kat PD??

2. betul ke kursus kawen nnt jadik 7 hari?

3. betul ke kalau sakit tekak maknanya nak demam?

4. betul ke best kawen cepat2?

5. betul ke Japan Airlines bankrupt?

6. betul ke gold saving account tu menguntungkan?

ok...sape tau jawapan yang hakiki..meh kongsi sesama meh.....

1 comments:

dizzydude on January 22, 2010 at 11:38 AM said...

1. ntah,ada yang kata jerung..ada yang kata buaya..tak pasti lorr..

2. dengar cerita 2minggu,kalau 2minggu abislaa cuti aku..macam hampeh..org lain wat hal,kita yg belum kawin ni seksa..

3. selalunya macam tu..hehe

4.tak tau,belum kawin lagi..hehehe..

5. ada seorang pensyarah disini kata,Japan Airline bankrupt..mungkin benar..

6. Gold Saving??tak pasti laa..hehehe..kongsi laa nak tau juga..

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei