Oct 12, 2009

hye....ermmmm....

at 4:04 PM
hye....sabtu lepas kami berempat g genting theme park....
mula2 mmg la merancang...pas2 xjadi....
pas2 malam jumaat tu br decide nak g gakk...
sblm tu aku dah bli tiket wayang utk hari sabtu (10.10.2009), crite papadom....tapi disebabkan genting theme park, aku dan Mrezz sanggup meninggalkan wayang tersebut....dah try jual....tapi xde sape berminat...then tiket tu burn je...kalau ade yang mintak free pun aku sggup bagi...twin seat lagi haa...
then ari sabtu tu, kol8 lebih kami bergerak la menuju puncak...yeayyyy...
sampai sana..parking..pas2 g bli tiket...
all park RM59/pax
kami ade 2 kupon buy 1 free 1 for all parkk...so cam untung dah kat situ....
maknenye jadi cam rm59/2 pax...
huhu...

mula2 kami makan dulu..
makan ape??????????
makan bekalan yang aku bawak
sosej rebus + cili sos + fresh orenn....
ok la wat alas perut...
mmg excited sgt masa kat dalam theme park tuh...
tapi sampai je tgh hari....adesss....hujan daaaa.....kabus pun tebal...bile dah cam tuh.....bnyk la ride yang ditutup....alaaa...bosannye....yang thrill2 sume xdapat main....crocksrew, go kart, cyclone, pirate ship, dragon....bosannye...so bnyk main yang sempoi2 dan berbumbung je haa....nasib la leh main indoor...teduh la skit...mmg frust sbb yg best2 bnyk yang xleh main....
makin petang, hujan makin lebat...kami pun berteduh dalam merry go round yang kat outdoor tuh..masing2 layan perasaan dgn cuaca yang hujan lebat, kabus tebal, sangat sejuk....time tu aku dah mula sakit kepala...adoiiii...xbestnye.......bile cam cuaca dah xujan sangat, kami pun turun laa...agak sedih n frust sbb xdapat main yang best2...tapi kami berempat tetap happy....huhu....
turun bawah g mis, makan pizza hut, then balik...masing2 kepenatan dah..ok...kat bawah ni ade skit gambar utk dikongsi bersama...






4 comments:

fadhilah on October 13, 2009 at 9:29 AM said...

frust.. mmg frust.. huhu..

3223 on October 13, 2009 at 9:32 AM said...

HAA...TAU XPE...MMG FRUST GILE LAHH.....NEXT TRIP...NEXT TRIP...DAPAT OUTDOOR JE PUN JADIK LAH...

Zura on October 14, 2009 at 3:37 PM said...

nk g jugak...xpnah g pun...teringin sangat nk g...

3223 on October 16, 2009 at 7:45 AM said...

try la g zura...g ngn family ke...kawan2 ke....skali skala....besttt....

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei