Sep 5, 2009

berbuka puasa...

at 5:34 AM
Cerita Dari Aku

...haiii....
smlm kami berbuka puasa bersama...
aku dan pasangan...
fad dan pasangan
fiza dan pasangan
abot dan tanpa pasangan
dan..
arina dan mengaku xde pasangan...

berbuka kat midvalley...
abot, fiza n arina sampai lewat..
kol8 lebih baru diorg sampai mid...almaklumlah jemmm...
arina sampai sengal2 badan drive n mencari paking..pas2 dia dah xnk datang mid...dia...xsuke mid!!!! ehehehe...

masa nk tggu diorg bertiga (berempat termasuk pasangan fiza), kami pun berbuka dulu di auntie anne's pretzel...makan loti loo...
pas2 pi solat....nasib la cam awal skit...sbb xla ramai sgt time tu (tapi penuh sgt2 la)
pas je kitorang (aku n fad) selesai solat, mmg surau tu dah padat gile cam sardin....adessss...

then sementara tggu yg lain2 sampai (yg berempat tuh), kami (berempat jugak, fad, ze, Mrezz & lan) melepak kat sofa hitam area ruang legar Gardens...wahh.....dapat melepaskan penat lelah (penat kena ntah) dok main snap2 gambar sendiri. tapi malas nk upload sini..ehehhe...

pas diorg sue sampai, g makan kat italianies garden...huh..aku xleh lupa wajah fad yg bersinar2 bile diajak ke italianies...

sampai sana, kami order...

spagethi & meatballs (4-6 person) rm54.90
shrimp linguini (4-6 person) rm52.90
and air pelbagai perisa utk semua.. rm++
dan sumenye berjumlah rm187++
so share 8 org, sorang rm23++

pada aku, ok la price kalau amik meal yg utk 4-6 org tu...

meal pun leh tahan gak la..

kitorang grak pulang pada jam 10.30pm....

erm...tapi disebabkan sume bz dok bergosip time makan, sampai lupa nk snap gambar2....ehehehe...rugi...rugi....

tapi alhamdulillah, plan yg agak kibut berjalan lancar dengan kerjasama semua pihak..

kepada liaton yg gagal hadir..potong markah!!!

hehe...

ok lah,...

tata...

4 comments:

noor afzan on September 5, 2009 at 8:04 AM said...

x ske gak gi mid..
lagi2 time ujung minggu n nak berbuka..
hohoh~

lia akma on September 5, 2009 at 5:28 PM said...

zeze, sory..jgn la potong markah..hehe..i will join next time k..awat xbuat mggu depan je..=/

3223 on September 6, 2009 at 4:04 PM said...

sbb wat mggu ni la xwat minggu depan...ehehheheh...

^arina^ on September 10, 2009 at 3:01 AM said...

ze, jumaat ni nak tak?
aku cuti tau hehehhehe

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei