Sep 14, 2009

Berbuka puasa bersama...

at 2:41 PM
ok..ni nak share moments sewaktu berbuka puasa bersama mereka-mereka tersayang...saksikanlah....
jup...jup....
ade pesanan...kepada mereka yang belum bayar zakat fitrah, pi lah cepat2 ye...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok..ni makan kat Noodle Station...
Menu : Nasi Basmati + Fishball Sup + Jus Kurma




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok...
bawah ni plak masa berbuka kat ancasa hotel
menu: Buffet...
bnyk gak la makanan...

bawah ni marshmallow + choc & buahan + choc
luv choc...yummy...
ni plak poyo2 nk letak sign ni....atas nama en.azlan...
ni antara pasangan yang berbuka bersama kami...sape ntah diorang nih...xknal pun...
ni antara makanan2 yang sedap2...mmg bnyk dihabiskan...xmembazir...sume sapu...
ni lah kami...aku dikatakan gemok...ceiss...
ni pasangan yang tidak ku kenali tadi...ahahahhaa...jgn marah fadd...lann...
ampunnn...
abis sume jenis air aku minum tau....
caramel dia sgt sedap....
manisan di setiap sudut meja....yummy....
nasi arabb...sedap...xtau rasa ape..tapi ok laa..
ni lah makanan yang aku makan..
nasi arab+daging salai+cencaluk+tempoyak+kerabu+ayam (kebab)+sushi....
bestnyeeeee....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok...ni plak masa makan ngn kawan2 ukm...
ada aku, Mrezz, fad, lan, abot, arina, fiza dan pakwe nye...
sempat snap 1 gambar je...
makan kat italianies...
bwh ni meal spaghetti meatballs...
plate dia sgt besar mcm talam sbb amik utk 4-6 pax..
saiz pinggan biasa mcm yg pinggan kecik kat atas..
ni masa tgh tggu abot n fiza..
fad tgh call abot sambil control ayu gitu...
berhimpitan dok kat sofa di ruang legar the garden
ni masa ni lan tgh mengorat awek...time tu fad xsampai lagik...ampunnn....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ni masa berbuka kat midvalley....
Venue: TCRS, MidV
Menu: Ayam Kalio
fad dan permainannya...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TAMAT sudah..

ok...esok plak akan makan di BBQ Chicken..
yeayy...

2 comments:

Zura on September 15, 2009 at 11:47 AM said...

makan aje entry nie...

fadhilah on September 15, 2009 at 3:53 PM said...

haha byk betul gmbr aku. ze mengong =p

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei