Sep 16, 2009

BBQ Chicken ~ Updated

at 11:46 AM
haiii...smlm berbuka kat BBQ Chicken, AU2 Jusco...

dengan fad n lan, Mrezz confirm2 ade skali..kami berempat je...

dalam dok dilanda demam ni, aku menggagahkan diri utk keluar berbuka puasa bersama...

best jugak la...sedap...aku puas ati makan kat situ...

bnyk snap gambar....tapi guna camera hp...kabel hp plak kat opis..aku plak MC 2 ari...so, xleh la nk upload gambar...

ni meal yang kami amik...



ayam dia sgt sedap....lg sedap dari ayam KFC n Kenny Rogers Roasters..tu pendapat aku la...

ade puding, ade ice-cream....air bandung....

utk org demam mcm aku, kena la tambah skit air hot choc..

huhu....

korean charbroiled chicken pun sedap...

olive luxury chicken - drumstik pun sedap sgt...dikatakan digoreng guna 100% olive oill...

seafood platter pun sedap....cam ala2 udang tempura...yummy...

green salad dia sgt sedap...aku yang habiskan..hehe...biasa je sbnrnye...salad2 and tomato with thousand island sauce...

spice chicken soup pun ok...

nasi dia..plain rice..tapi mcm bukan plain...nasi dia sedap...cam ala2 nasi goreng cina pun ade..tapi ni nasi goreng korea kot...

huhu...

semuanya perfect...

kecuali satu je...

pinggan nasi dia sgt kecik....susah nak makan dengan lauk yg banyk....almaklumlah, dah biasa makan dalam pinggan yang bersaiz standard...

tapi memang layan.... sedap woo... so, makan 4 org, total sume smalm RM94.05...kira ok la tuh...

kedai pun cantik...selese...very nice...

cuma...ermmm...smlm...masa dah nk berbuka tu, kami dah dapat sume meal kami sebab kami order awal..lebih kurang kol615 la...customer lain yang datang kol7 tu br nk order..kebanyakkannya cancel order sbb bile dah kol730, meal diorg xsiap2 lagi...kesian...tu la...dinasihatkan, kalau nak berbuka kat luar, sila la reserve table n order cepat2..dalam kol6 ke...xla nnt mengalami situasi xdapat meal, n then terpaksa cancel order..sian pulak kat orang dapur yang dah berhempas pulas wat makanan...kalau difikir2 balik, bnyk pahala mereka2 yang kerja kat kedai makan sbb sediakan makanan utk customer dan diorg buka puasa dengan hanya minum air je...

nnt lah, kalau ade kabel, akan ku upload gambar2 berbuka smlm..

harap2, fad merajinkan lah diri upload gabar2 yang dia amik...

ok...tata...nk rest...

"nak tgk gambar2 berbuka kali ni...sila klik disini"

thanxx to fadhilah yang dah lulus exam PTD....Tahniah!!! patut ko yang kena blanje weii..

3 comments:

fadhilah on September 16, 2009 at 1:20 PM said...

haha akan ku usahakan utk mengupdate

fadhilah on September 16, 2009 at 2:11 PM said...

ok sudah diupload. sila ke blog syaya. TQ.

fadhilah on September 16, 2009 at 4:34 PM said...

HAHA WEH KALO DA DPT CONFIRM PTD BARU LEH BLANJE LA. HUAHUAHUA

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei