Aug 30, 2009

SRK Padang Tembak Satu

at 11:23 AM
...29 Ogos 2009
haaa...
smlm reunion klas sek.rendah...
dapat jumpa balik kawan2 lama masa skolah rendah....
best...besttt...
mcm2 cerita...
paling dasyat si fakhrul...asyik mengusik buat lawak sampai azni hampir2 kekejangan rahang....ehehehhe...
dah cm2 update dgr dari kawan2 skolah rendah..masing2 berjaya dengan kerjaya masing2...hebat2 sume...tahniah kepada para guru2 skolah...yela..bukan ape...dulu jenuh cikgu2 sume nak menghandle prangai kanak2 riang sume ni...dan alhamdulillah, sumenye menjadi manusia yang boleh diharapkan...chewahh...
ape2 pun....thanx kepada mereka yang berusaha mengupload gambar-gambar nostalgia skolah rendah, mengumpulkan bala tentera sekolah rendah dan menyambung serta mengeratkan silaturrahim dengan mengadakan 'fungsi reunion' (reunion function..ehehhe)...

memang happy dapat jumpa korang sume smalam...

ni gambar sume org yg datang smlm..Mrezz yang snapkan....
aku ciplak dari facebook azni suraya..ehhehee....enjoy...
duduk dari kiri. shahrosamirah.anisah.azni.fathiyah.ruby.yasmin.saiful izwan.
berdiri dari kiri. fuad.azli.aiza.shazana.suzana.idham.vishnu.fakhrul

2 comments:

Zura on September 1, 2009 at 9:17 AM said...

sure havoc kan...

3223 on September 2, 2009 at 7:09 PM said...

bleh tahan la...dok dari kol6 sampai kol930....ehehheh....

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei