Jul 25, 2009

time ni...in mind...present u this....

at 12:10 AM
Cerita Dari Aku

hye...ermm..morning...
ni tgh tggu nightline abis...nk smbg tgk cerita national treasure jup lagi @ TV3.

sok nk hang out ngn mak...

mak siap cakap lagi...

"sorang laki xde, sorang lagi boyfren xde, so kita g shopping esok"

yeayyyy...

bnyk mende nak bli nih...hehhee....best woo kuar ngn mak, asyik shopping jek (mak bayar...ngeh...ngeh..)....

hadess....bnyknye nak kena study dalam masa kurang 2 minggu nih...malashhhh...

Mrezz aku ni pun satu, dia tu xberapa sihat sangat, still sakit2, tapi larat lagi dia g pulau pangkor...xpela...g sana jgn lupa saya ye, pas2 semoga cepat sembuh n murah rezeki (makne yang sgt mendalam) amin...

kepada kak yana...semoga berbahagia dan bergumbira di tanah tinggi Camerooooon....

bestnye, sume org pi holiday..adesss...aku dok terperuk la kat KL yang jerebu nih...

xpe..xpe...

ok...seblum terlupa...aku ingin ucapkan Selamat Bertunang kepada Baizura n Alipp...akhirnya, terjalin ikatan pertunangan pada 25Julai2009. huishhh...da lebey 7 tahun diorg ni bercinta...hebat...salut sama kamu berdua seh....sowie xdapat g majlis kome sbb dah janji nk bawak mak g kenduri kawen n shopping pada tarikh terbabit...n thanx to inas sbb menjadikan aku antara jemputan pilihan...eheheh...(tapi xdapat datang jugak...cess)..

adehh...kaki ku kebas....ok lah...nak g study depan TV3...tata..


P/s:kepada Mrezz, jangan lupa daku...juga jgn lupa makan ubat ye...

5 comments:

cikbedahlaser on July 25, 2009 at 1:43 AM said...

uu best nye mereka bercuti2 kan....

uikk g sopink?? taw r da gaji.... sopink sakan ye makcik...hehehehhe
shopping utk raya ke

E22E on July 25, 2009 at 9:59 AM said...

shopping raye blom lagik...ni shopping bulanan...sebulan kalau xshopping, leh sawan wooo...ehehehe...

noor afzan on July 25, 2009 at 11:30 AM said...

uih..alip n baie dah tunang..
harap2 time kawen jemput la teman~
huhu~

cikbedahlaser on July 25, 2009 at 8:42 PM said...

dasat tu...jadi ape yg d beli??


re: tu la..sygi selagi ade kan... bile da besar..kdg2 kite lupe dorg....

E22E on July 26, 2009 at 9:39 AM said...

huh...misi utama nak bli mesin jahit..tapi tak tercapai...perlu ditunda..tapi bli mende lain bnyk...eheheheh....

dengan pokok orkid pun kami (saya n mak) angkut...brg makanan tok sah habaq..bnyk sgt..

best tau shopping ngn mak, sbb sume dia bayar...hehe

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei