Jul 22, 2009

Thiz morning...

at 8:11 AM
Cerita Dari Aku

Morning...haiiii....

dah 3 hari 3 malam aku mencari2 kat mane aku letak kunci kereta aku...malam td aku tido awal..kol 9 lebih...aku tertido, n xcakap gudnite pun kat Mrezz...hehe...sowie dear...
pagi nih, kol5 aku terjaga, teringat yg aku tido awal, n xwish kat Mrezz....then aku tido balik...

kol530 aku terjaga...aku bukak mata..pas2 aku pejam balik...pas2 aku teringat, ari sabtu aku pkai sweater, maybe kunci kete dalam pocket swater...wahhh....hebat gak aku nih, bgn pagi, dengan izin Allah, dapat ilham mane aku letak kunci kete...aku pun g cari...yesss...ade...brilliant....then aku pun tros bgn kacau sume org yg tgh tido, aku kacau mak, abah, n jad...azif plak br nak tido...aku kacau gak...sampai la sume org bgn...hehe..pas2 aku bersiap g keje...

arini aku ade kursus...

"bengkel keibubapaan ditempat kerja"

heheheh...ermmm...keibubapaan?? biaq betoi aku nih..huhu...bos aku pun terkejut aku g kursus tu...dia cakap, aku xkawin lagi mane leh g...ehehehheee....aku jawab, xpe bos...bersedia awal...ehehhehe...mane lah tau dalam kursus nnt, penceramah tanye ade yang belum kawin angkat tgn, cnfirm time tu aku ngaku dah kawin sbb segan...heheheh...pasni leh jadik supermom plak...huhu...mommy yang jaga ikan laga...huhu..

smlm amik Mrezz kat KL Sentral...so, skg aku dah tau mane port untuk ketibaan KLIA express n balai berlepas KLIA Express..nnt xla Mrezz jalan jauh2 kalau aku amik dia kat tempat yang xsepatutnya..huhu...hebat gak aku nih carik sorang2...chewahh... (padahal ikut signboard jek)

hurn...tetiba teringat choc yang sgt bnyk kat umah...yg Mrezz bli kat Langkawi....hehe...TQ bouzz.....

k lah...nak prepare mental utk masuk bengkel keibubapaan jup lagi...yang penting, makan minum utk hari ni ditanggung beres....

n petang ni, g jogging>....yeayyyyyy...

2 comments:

lia akma on July 22, 2009 at 12:14 PM said...

hehehe..cepat2 la jadi ibu..ajak mrezz kawin..hahaha

E22E on July 22, 2009 at 7:51 PM said...

kami masih mentah....
doa2kan la utk kami yaa...
hehe..
tp mmg impian nak jadi supermom...

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei