Jul 16, 2009

My Week....Last Week..

at 11:48 AM
Cerita Dari Aku

ok..meh nak share skit aktiviti aku mggu ni n mggu lepas...jom tgk kalau nk tgk...hehe..

ni tgh posing dalam kete pas balik kenduri kat country home, rawang...erm...xingt la masa g ke masa balik...blasah je lah...aku ngn my bro...


ni plak gambar tgh menikmati spa ikan...gelis gile....Mrezz menjerit2 you...ehehhehe..


ni plak gambar selingan masa dalam kete...


ni gambar smlm...g makan kat TCRS the Mall..


ok..ni sale smlm kat Jusco Mid..mmg gile ramai...gile murah...n...gile...

Tgk la tu...70% dimerata2 jusco...gile lah....arghhhhh...

ok...ni kat bawah ni gambar sekuntum bunga ape ntah...menarik...kat Butterfly farm, KL
ni pun kat butterfly farm, KL

ok...ni gambar HP aku yang dah mula bengong...asyik2 restart sendiri...beli baru kang baru tau..huh..
ni stationary kat opis...xde keje...main2 snap macro...
ni pun sama
ok...ni plak lksa kat tera garden, jusco midValley..mmg fav aku...
ok..kasi clear skit laksa ni....focus....snap..yesss...
again...againnn...

2 comments:

noor afzan on July 17, 2009 at 1:18 PM said...

akhirnya kamu pergi butterfly farm yer..
hehe~

E22E on July 17, 2009 at 1:59 PM said...

ehehhe...pergi jugakkk....at least kalau org tanye, leh cakap dah g...eheheh..

 

EPISOD PENSIL
Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei